Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Cattle Booster

Vanaf  36,80

In het bijzonder geschikt voor de toepassing op jong-, melk- of vleesvee en bij uitstek voor hoogproductief vee en melkgeiten.

Copavit

Vanaf  42,60

Soms bevat het rantsoen niet voldoende koper, waardoor tekorten ontstaan. Copavit drench vult dit prima aan. Copavit bevat tevens Cobalt, Selenium en diverse vitaminen dit ter bevordering van de algehele gezondheid.

Diarex (20 x 40 gram)

 70,80 excl. BTW

Diarex is een unieke combinatie van essentiële voedingsstoffen en zouten om kalveren te helpen hydrateren door de opname van voedingsstoffen te verhogen.

Garlyx Insect Repellent

Vanaf  41,73

Vlieg en insectenwerend voor schapen, rundvee en paarden verbetert door de toevoeging van vitaminen, mineralen, spoorelementen en energie de productiviteit en gezondheid van uw veestapel, door de combinatie van crystalyx met knoflook.

Jodiumoplossing

 19,40 excl. BTW

Ter reiniging van oppervlakten en instrumenten voor veterinair gebruik. Inhoud: 500 ml.

Ketosin

Vanaf  15,45

Een High Quality Energy Drench welke de energiebalans weer snel op peil brengt. Dit ter voorkoming van leververvetting en productieverlies. Tevens bevat Ketosin een veelzijdigheid aan vitaminen en spoorelementen wat een positieve ondersteuning geeft aan een snel herstel.

Maxi Gro

Vanaf  33,60

In Nederland is er veel te kort aan Selenium en Cobalt in het vee, mineralen die bij uitstek nodig zijn om in de pens omgezet te worden naar Vit B12.

Megalix Cattle

Vanaf  29,60

Megalix Cattle een vitaminen, mineralen en spoorelementen likemmer met gecheleerd koper voor de toepassing het hele jaar rond.